B

renda Felicia Muste

Even voorstellen

Mijn is Brenda en ik sta aan het begin van de bloei in mijn leven. Ik ben 22 lentes jong. Ik woon in Arnhem, Gelderland. Ik ben ambitieus, gedreven en leergierig, wat ik goed gebruik tijdens het afronden van mijn studie Commerciële Economie. Ik hou ervan energiek bezig te blijven!

Dit uit zich in mijn marketingbaan die ik naast mijn studie heb en het modellenwerk wat ik doe. Hierin kan ik mijn creativiteit en ambitie tot uiting brengen. Ik zou vooral meer als model willen werken. Dit is echt een hobby waarbij ik mezelf kan laten zien en voel schitteren. Mijn persoonlijkheid is openminded, creatief, ondernemend en ik deins nergens voor terug!

Sporten is voor mij ontspanning en vitaal voor een gezonde levensstijl. Dat vind ik erg belangrijk en vandaar dat ik drie keer in de week in de sportschool te vinden ben. Vroeger heb ik getennist en Belly dance lessen gehad, wat ik nog steeds graag doe. I love dancing!

Het mooiste aan reizen vind ik de nieuwe ervaringen en connecties die ik op doe. Ik verbreed met passie mijn horizon op ieder aspect van mijn leven. Ik wil iedere kans aanpakken om het leven te verrijken. In de toekomst ga ik nog veel meer reizen. Hopelijk kan ik dan af en toe mijn vrienden, familie en honden meenemen. Vrienden, familie en dieren koester ik met heel mijn hart.

Zo trots en dankbaar dat ik als finaliste van Miss World Nederland ben verkozen! Dit traject is een geweldige ervaringen met geweldige mensen. Bedankt lieve organisatie en medefinalisten.

Liefs, Brenda
Waarom bewonder jij je mama/vriendin? Ik bewonder mijn mama omdat ze de meest lieve, zorgzame vrouw is die ik ken. Ze betekent alles voor me en ik hou van haar met heel mijn hart. Wat betekent zij in jouw leven? Mama heeft mij op de wereld gezet en geleerd wat onvoorwaardelijke liefde is. Ze is het hart van mijn leven.

Wat heb jij van haar geleerd? Mama heeft mij zoveel geleerd, maar het belangrijkste wat ik geleerd heb is het geloven in jezelf en de schoonheid van delen met anderen. Wat neem jij van haar mee in jouw leven? Het hebben van een goed, puur karakter en het ieder dag ontwikkelen van jezelf naar een beter persoon.

Wat is het allerleukste met je mama? Waarom? Het allerleukste met mama is shoppen. We hebben beide een passie voor fashion en kunnen tussendoor lekker kletsen. Met mama zijn maakt mijn hele dag goed.

Welke wijsheid geeft jouw mama jou mee? Dat jezelf zijn alles is wat telt. Stel je hart open voor anderen.
Wat ziet mama terug in jou? De gezamenlijke liefde voor hondjes en high heels.

Wat vindt mama voor jou het allerbelangrijkste? Ze wil dat ik altijd gelukkig ben.

Wat wil mama jou meegeven voor de rest van jouw leven? Dat ze heel veel van me houdt en trots is op de mooie en slimme vrouw die ik ben geworden (en al was vanaf mijn geboorte).

Wat vind je het mooiste van je dochter? Waarom? Haar zelfvertrouwen. Heel krachtig en ze laat zich niks wijs maken door anderen.

Wat heeft ze van jou geleerd? Zelfverzekerder te zijn.

Vraag voor allebei. Als jullie elkaar moeten beschrijven in 1 zin wat zou die dan zijn.

Brenda: Mama is sprankelend, lief, beschermend: het perfecte beeld van een engel.
Mama: Brenda is een slimme, mooie meid die weet wat ze wil.

Alle tekst en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk voorbehouden aan Miss World Nederland®