C

herlyn van Dalm

Even voorstellen

Mijn naam is Cherlyn van Dalm, ik ben 24 jaar oud en woon werk en studeer in Enschede. Ik ben geboren in Hengelo Overijssel, een kleine stad in het Oosten van het land. Opgegroeid in een hecht gezin met maar liefst twee culturen namelijk Indisch Nederlands voel ik mij erg rijk.

Ik volg de opleiding Ruimtelijke Vormgeving Communicatie & Presentatie aan het Roc van Twente. Een leuke diverse opleiding met genoeg uitdaging. Dit zegt iets over mijzelf ik houd van uitdaging in het leven. Ik ben creatief ingesteld en dit is ook weer terug te vinden in mijn studie keuze.
Verder ben ik een energiek, spontaan ambitieuze jonge vrouw met veel doorzettingsvermogen. Mijn toekomst visie heb ik van jonge leeftijd al voor me namelijk werkzaam in de entertainment industrie. Dit hoop ik te combineren met mijn passie voor mode en interieur. Ik zie mijzelf als een duizendpoot die graag de handen uit de mouwen steekt.

Naast mijn studie werk ik in de weekenden bij Hunkemöller in Enschede. Ik vind het heerlijk om samen te werken met mijn collega’s en om klanten, gericht op vrouwen een zelfverzekerd en goed gevoel te geven. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool. Ik geloof dat een gezonde levensstijl goed is voor zowel lichaam als geest. Ik vind het heerlijk om stoom af te blazen in de sportschool na een drukke intensieve werk week. In de tijd die ik nog over heb mag ik graag 3D ontwerpen in een digitaal programma. Ik vind het leuk om upcoming trends te vertalen in architectuur en interieur. We leven steeds moderner en ook onze architectuur en interieur verandert steeds meer. De ontwikkelingen zijn per jaar steeds meer te zien en vind ik het leuk dit toe te passen en eigen gemaakte ontwerpen.

Ik hoop in de toekomst veel te mogen reizen voor zowel mijn werk als privé reizen. Door mijn eigen multiculturele achtergrond ben ik erg geïnteresseerd in andere culturen en hun normen en waarden. Ik kijk veel reis programma’s op tv en online en hoop zelf ooit zulke prachtige verre reizen te mogen maken.

2019 staat voor zelfontwikkeling en persoonlijke doelen behalen voor mij.
Ik ben blij en trots om mij finalist Miss World Nederland 2019 te noemen en hoop op een super leuke en gezellig tijd met de andere finalisten.

Liefs, Cherlyn
Waarom bewonder jij je mama/vriendin? Mijn moeder is een sterke vrouw waar ik mijn hele leven al tegenop kijk. Ze heeft net als anderen moeilijke periodes achter de rug maar krabbelt altijd weer overeind. In mijn ogen is ze mijn heldin. Wat betekent zij in jouw leven? Teveel om op te noemen. Ze heeft mij groot gebracht en mij normen en waarden van het leven geleerd. Altijd staat ze voor me klaar. Betere steun en toeverlaat is er haast niet.

Wat heb jij van haar geleerd? Dat hoe zwaar je pas ook is dat je bewandelt altijd sterker en krachtiger uit situaties komt. Innerlijke schoonheid is het gene wat echt telt. Wat neem jij van haar mee in jouw leven? Haar liefde, barmhartigheid, strijdlust en gevoel voor humor.

Wat is het allerleukste met je mama? Waarom? Dag tripjes en gezellig een drankje op het terras. Moeder dochter tijd is iets waar ik veel waarde aan hecht.

Welke wijsheid geeft jouw mama jou mee? Blijven zoals ik ben. Altijd mijn dromen achter na gaan.
Wat ziet mama terug in jou? De kracht om van een negatieve situatie een positieve draai aan te geven. Een positieve houding hebben en nooit op te geven.

Wat vindt mama voor jou het allerbelangrijkste? Dat ik gelukkig word en gelukkig ben in alles wat ik in de toekomst ga doen.

Wat wil mama jou meegeven voor de rest van jouw leven? Blijf zoals je bent dan komen de goede dingen vanzelf. Met twee voeten op de grond blijven.

Wat vind je het mooiste van je dochter? Waarom? Mijn sympathie voor mijn medemens. Ik kan me goed inleven in een ander haar situatie.

Wat heeft ze van jou geleerd? Nooit opgeven en je doelen nastreven.

Vraag voor allebei. Als jullie elkaar moeten beschrijven in 1 zin wat zou die dan zijn.

Cherlyn: Mama is heel lief, zorgzaam en powervrouw.
Mama: Een sterke jonge vrouw met een groot hart en doorzettingsvermogen.

Alle tekst en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk voorbehouden aan Miss World Nederland®