K

imberly van Engelen

Even voorstellen

Mijn naam is Kimberly van Engelen en ik ben 23 jaar. Ik ben heel leergierig en perfectionistisch, ook vind ik veel leuk en daardoor ben ik veelzijdig. Ik voel mij betrokken bij alles wat ik met andere mensen doe en ik heb een zeer groot verantwoordelijkheidsgevoel, daardoor ben ik ook een echte doorzetter. Als ik ergens ja op zeg, ga ik er voor de volle 100% voor en ik hou wel van een beetje uitdaging.

Ik studeer op dit moment rechten en ik zit in mijn tweede jaar. Eerder heb ik mijn diploma’s “Evenementen en management” , “Hospitality” en “Event Security Officer” behaalt. Ik vind het ontzettend interessant wat er allemaal bij een evenement organiseren komt kijken, zoals vergunningen en veiligheid. Uiteraard komt er nog veel meer bij kijken. In mijn tussenjaar ben ik de opleiding “Event Security Officer” gaan doen om te kunnen beveiligen op evenementen. Ik werk op alles wat een evenement is bijvoorbeeld festivals, beurzen en congressen. Festivals vind ik het leukste om op te werken.

Ik werk twee dagen in de week bij de FNV als secretaresse op de afdeling Individuele belangen behartiging. Ik vind dit erg leuk, want het sluit aan op mijn opleiding. Ook werk ik freelance in de beveiliging en als model.
Naast mijn werk en school heb ik twee springpaarden die vlakbij mijn huis staan. Ik ben een fanatieke amazone en ga graag met de vrachtwagen (die ik zelf rijden kan) op wedstrijd. Twee keer ben ik Nederlands kampioen geworden. Paarden zijn ontzettend intelligent en spiegelen je gedrag. Als ik bijvoorbeeld na een drukke dag vlug de paarden wil doen en druk ben zie ik dat in hun gedrag terug. Ik leer van de paarden om dan rustiger te worden en dan worden zij ook weer rustiger. Dat vind ik erg mooi aan omgaan met paarden. Ook hou ik erg van lekker eten en ga ik graag uit eten met vrienden en familie.

Later zou ik graag mensen willen helpen met juridische vraagstukken. De wet en regelgeving van Nederland is niet simpel en veel mensen weten totaal niet wat hun rechten en plichten zijn. Door deze mensen te informeren en adviseren over hun juridisch probleem, worden er veel zorgen weggenomen en dat geeft mij een goed gevoel. Wel vind ik goed balans vinden tussen werk en privé belangrijk. Ook zou ik later graag iets met integrale veiligheid gaan doen. Het lijkt mij erg leuk om veiligheidsplannen op te stellen voor bijvoorbeeld evenementen, zodat deze op een zo veilig mogelijke manier verlopen.

Ik vind het ontzettend leuk dat ik finaliste ben van Miss World Nederland. Ik ben dankbaar dat ik deze kans heb gekregen en wil er alles uithalen wat er in zit. Ik kijk heel erg uit naar de activiteiten met de andere lieve finalisten, om er een onvergetelijke tijd van te maken.

Veel liefs,
Kimberly
Waarom bewonder jij je mama/vriendin? Mijn moeder gaat altijd door, of ze nou pijn heeft of ziek is. Ze staat altijd voor iedereen klaar.

Wat heb jij van haar geleerd? Mijn moeder is heel belangrijk voor mij. We zijn net vriendinnen. We kunnen het altijd overal over hebben en doen heel veel samen.

Wat is het allerleukste met je mama? Waarom? Samen met mijn moeder tijd doorbrengen en leuke dingen doen zoals: Lekker een hapje eten, een terrasje pakken, lekker winkelen en op vakantie gaan. Kortom quality time!

Welke wijsheid geeft jouw mama jou mee? Dat je iedereen met respect moet behandelen en iedereen in zijn eigen waarde moet laten.
Wat ziet mama terug in jou? Het doorzettingsvermogen. Kimberly geeft niet op, ook als het even tegen zit. Zo bereikt ze meestal haar doel.

Wat vindt mama voor jou het allerbelangrijkste? Een gezond en een gelukkig leven en dat ze balans in haar leven heeft.

Wat wil mama jou meegeven voor de rest van jouw leven? Vertrouw op je eigen kwaliteiten en talenten en ga ervoor.

Wat vind je het mooiste van je dochter? Waarom? De manier waarop ze in het leven staat en geniet van het leven. Ze kan heel serieus zijn en heel erg haar best doen, maar kan ook echt plezier maken.

Wat heeft ze van jou geleerd? Altijd doorgaan, wat er ook is. Het is haar niet gauw te veel en steekt haar handen uit de mouwen. Ze staat overal voor open en leert graag nieuwe dingen. Er zit niet echt een rem

Vraag voor allebei. Als jullie elkaar moeten beschrijven in 1 zin wat zou die dan zijn.
Kimberly: Mama is een hele lieve vrolijke hard werkende vrouw, die nooit iets te veel is en altijd klaar staat voor andere.
Mama: Kimberly is een sociale, gezellige, serieuze en vrolijke meid, die positief in het leven staat en een echte doorzetter is.

Alle tekst en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk voorbehouden aan Miss World Nederland®