K

irsten van Esdonk

Even voorstellen

Ik ben Kirsten van Esdonk en ik ben 21 jaar ‘oud’. Ik ben geboren in het prachtige ’s-Hertogenbosch waar jaarlijks de stad wordt omgetoverd in het mooiste feest van het jaar: carnaval in Oeteldonk! Maar ik ben samen met mijn ouders en zus opgegroeid in Drunen.

Momenteel zit ik in het derde jaar van mijn opleiding Commerciële Economie aan de Avans Hogeschool en hopelijk ben ik over ruim een jaartje de trotse eigenaar van mijn HBO-diploma. Na de zomer ga ik beginnen aan mijn minor online marketing waar ik super veel zin in heb. Ik hou er van om creatief bezig te zijn en mijn ideeën te vertalen naar inspirerende concepten voor campagnes en marketing acties.

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden in de sportschool waar ik toch liever krachttraining doe dan cardio. Máár mijn cardio uurtjes maak ik wel op het voetbalveld van R.K.V.V. Nieuwkuijk samen met de Vrouwen 2. Na 12 jaar gehockeyd te hebben, maakte ik drie jaar geleden de switch naar voetbal. Nog steeds vinden vele dat voetbal voor mannen is maar het is tijd voor wat concurrentie vanuit de vrouwen. Onze Nederlandse Vrouwen doen het soms toch beter dan de mannen.. Ik hou ervan om in een team te spelen én te werken, samen werk je er tenslotte voor om het doel te behalen: winnen. Naast al deze sportieve activiteiten maak je mij blij met een avondje vol gezelligheid en lol met hapjes, drankjes en vriendinnen. Daarnaast breng ik graag een bezoekje aan het zonnige Spanje, niet alleen om het lekkere eten en de mooie omgevingen. Maar ook zeker om de taal, na al ongeveer 5 jaar lang Spaanse les te hebben, vind ik het leuk om een woordje Spaans uit te wisselen met de locals.

Op mijn bucketlist staat om ooit naar Zuid-Afrika te reizen en ‘The Big Five’ te bewonderen! Om deze prachtige dieren, vrij in het wild te zien, lijkt me zo ontzettend gaaf! Ook reis dan ik meteen even door naar Kaapstad en maak ik een bezoekje aan de locals, om zo hun prachtige cultuur mee te maken. Een extra dingetje wat er vanaf nu is bijgekomen op mijn bucketlist, is om de titel Miss World Nederland te winnen, af te reizen naar Thailand en een prachtig avontuur tegemoet te gaan!

Liefs van Kirsten
Waarom bewonder jij je mama/vriendin? Ik bewonder haar om hoe ze voor andere klaar staat en andere bovenaan zet. Hoe ze al die jaren keer op keer haar best doet voor mij en mijn zus. Hoe ze overal het beste in naar boven probeert te halen.

Wat heb jij van haar geleerd? Behalve hetzelfde karakter, neem ik mee dat je niet bij de pakken neer moet gaan zitten als het een keer niet mee zit. Koppie omhoog en door!

Wat is het allerleukste met je mama? Waarom? Die lekker gestoorde momenten samen, even ongegeneerd, zonder dat andere het zien, lekker gek doen. Dat hoort er af en toe ook bij, niet te serieus hé ;)

Welke wijsheid geeft jouw mama jou mee? Behalve hetzelfde karakter, neem ik mee dat je niet bij de pakken neer moet gaan zitten als het een keer niet mee zit. Koppie omhoog en door!
Wat ziet mama terug in jou? Ik zie in Kirsten de spontaniteit en haar gezelligheid terug.

Wat vindt mama voor jou het allerbelangrijkste? Ik vind het vooral belangrijk dat ze zichzelf blijft en haar wensen en dromen achterna gaat.

Wat wil mama jou meegeven voor de rest van jouw leven? Wat ik zou willen meegeven aan Kirsten is om een gelukkig en gezond leven te leiden maar ook vooral veel plezier te hebben in de dingen die ze graag wil (gaan) doen.

Wat vind je het mooiste van je dochter? Waarom? Het mooiste vind ik dat ze dit avontuur aan gaat want dit had ik een paar jaar geleden echt niet verwacht van haar. Ze doet gewoon wat ze wil doen en laat niemand zich daar van weerhouden. Ik vind dit heel dan ook heel dapper en stoer van Kirsten

Wat heeft ze van jou geleerd? Ik denk dat ze van mij heeft geleerd dat je altijd op een nette en rechtvaardige manier je mening mag geven en voor jezelf op mag komen.

Vraag voor allebei. Als jullie elkaar moeten beschrijven in 1 zin wat zou die dan zijn.

Kirsten: Mama is een kanjer...
Mama: Kirsten is van de buiten kant stoere, spontane lieve meid maar met een klein hartje van binnen.

In de media

Op de volgende mediaverwijzingen word ik gepromoot: Klik op de afbeelding voor doorverwijzing.

Alle tekst en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk voorbehouden aan Miss World Nederland®