M

ilou

Even voorstellen

Ik ben Milou Roes. Ik ben 18 jaar jong, en ik kom uit het kleine maar mooie dorp Laag-Keppel (Gelderland). Ik ben een leergierig, spontaan, sociaal en gezellige dame met een lekkere droge humor. Ook werk ik als model waar ik veel plezier in ervaar en waar ik mijn geluk in kwijt kan. Ik heb op dit moment een contract bij een modellenbureau in Amsterdam lopen. Ik vind dit zo leuk dat ik daar graag meer mee wil doen.

Ook is muziek mijn passie waar ik al mee bezig was voordat de eerste woordjes uit mijn mond kwamen. Ik kan al mijn gevoel hierin kwijt. Ik heb door zelfstudie ook piano en gitaar leren spelen.

Sporten is mijn grote liefde, ik kom 4/5 keer per week in de sportschool en stel doelen voor mijzelf die ik wil behalen. Ook voel ik mij er super fit door en wil ik andere supporten om ook een gezonde lifestyle op te bouwen.

Op dit moment heb ik nog een tussenjaar en werk ik bij een supermarkt en doe ik modellenwerk. Volgend jaar ga ik weer een studie volgen in de zorg wat ook een grote passie van mij is.

Ik merk heel vaak dat mensen een heel ander beeld hebben over een missverkiezing als wat dat eigenlijk is. Een van de redenen van mijn deelname van Miss World Nederland is, dat ik graag wil laten zien aan alle prachtige vrouwen/meisjes dat iedereen mooi is op hun eigen manier. En dat het niet alleen maar gaat om een mooi koppie. Je kunt er laten zien wat voor prachtige inhoud jij hebt en hoe zelfverzekerd je dat weer kunt uitstralen. Dat is wat echte schoonheid betekend.

Veel liefs,

Milou
Waarom bewonder jij je mama/vriendin? Ik bewonder mijn mama omdat zei altijd positief is en het beste ervan maakt. Ondanks zei veel heeft meegemaakt is mijn mama super sterk. Voor mij is zei een powerwomen

Wat heb jij van haar geleerd? Ik heb geleerd dat ik altijd mijn dromen achterna moet gaan en er niks van aantrekken wat een ander daarvan zegt. Dat ik altijd in mijzelf moet blijven geloven.

Wat is het allerleukste met je mama? Waarom? Het allerleukste met mijn mama is uren doorpraten over de allerleukste dingen, omdat ze een gevoel voor humor heeft en dat super leuk is

Welke wijsheid geeft jouw mama jou mee?
Wat ziet mama terug in jou? Ik zie in jou mijn bouw (figuur) en lengte terug. Ook de kleur van jouw ogen (groene tint) zie ik van mijzelf terug alsmede de trotsheid.

Wat vindt mama voor jou het allerbelangrijkste? Het belangrijkste wat ik voor jou vind is dat je gelukkig bent in alles wat je doet. Dat je vooral je zelf bent en blijft.

Wat wil mama jou meegeven voor de rest van jouw leven? Ik wil je meegeven dat iedereen in jouw omgeving een kans verdient. Dat je niet alleen naar de buitenkant (verpakking) kijkt maar dat je daarnaast ook naar het innerlijk (binnenste) kijkt. Iedereen verdient een kans mooi of minder mooi, rijk of arm, pienter of minder slim. Het gaat om de puurheid van ieder als persoon.

Wat vind je het mooiste van je dochter? Waarom? Milou is heel puur van binnen hetgeen je aan de buitenkant weer terugvindt. Waarom ik dat vind is dat Milou een heel lief meisje is die heel dicht bij haar gevoel blijft. Ze doet er alles aan om haar doelen te behalen. Ze Doet zich niet anders voor dan ze is. Daarbij heeft ze tegekke humor.

Wat heeft ze van jou geleerd? Zelfverzekerder te zijn.

Vraag voor allebei. Als jullie elkaar moeten beschrijven in 1 zin wat zou die dan zijn.

Milou: Mama is een groot voorbeeld voor mij.
Mama: Ze heeft van mij geleerd dat schoonheid van binnen zit en niet alleen van buiten. Als je met humor leeft, straal je dat ook uit.

Alle tekst en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk voorbehouden aan Miss World Nederland®