LIZZY DOBBE

Miss World Nederland 2021

I follow the education Social Work and I also have my own beauty salon. I really wanna make a difference. Because of my education I have learned a lot about the problems in our society. My Beauty with a Purpose is Stop Bullying. This is such a big problem a lot of people are scared to talk about it and dont get the right help. I also have experienced this. I want to help the victims of bullying and let them see that they are worthy and beautifull. Bullying is not okay and this subject needs to be talked about. Miss World Netherlands gives me the opportunity to do this. I'm really motivated because this is something i really want and i hope i can be a rol model for young girls.

Lizzy Dobbe, Miss World Nederland 2021


Officiële introductie Miss World 2021

Talent

Miss World Nederland 2021

Mijn naam is Lizzy Dobbe. Ik ben 21 jaar oud en kom uit Den Helder. Ik heb de opleiding sociaal maatschappelijk dienstverlener gevolgd en heb in 2021 mijn diploma behaald. Mijn passies zijn mensen helpen, zingen en psychologie. Ik kom uit een warm gezin met liefdevolle ouders die mij altijd steunen in alles wat ik doe.Beauty with a Purpose

Op de middelbare school ben ik erg gepest. Hier heb ik veel last van gehad en wil daarom mijn ervaring graag omzetten in iets positiefs en daardoor heb ik de keuze gemaakt om me in te zetten tegen pesten. Ik hoop een rol model en inspiratie te zijn voor pest slachtoffers. Met gaslessen over pesten probeer ik bewustzijn over het pest probleem te creëren en mensen te leren hoe belangrijk het is om lief voor elkaar te zijn.

Alle tekst en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk voorbehouden aan Miss World Nederland®