NNA XQLUSIVE


 
"Houdt u van trendy en modische kleding? Dan moet u zeker eens een kijkje nemen in onze winkel!!! Hier vindt u exclusieve kleding van de nieuwste collecties van bekende merken, zoals Marc Cain, Cambio, Liu Jo, SportAlm, Gant en Ted Baker. Prachtige merkkleding met een eigen look!"

- Henk Hoogeveen en Anita de Witt, Oprichters Anna Xqlusive

Wij zijn hoofdsponsor van Miss World Nederland

ANNA XQLUSIVE, dé trendy merkenwinkel van Meppel!
Loop vrijblijvend bij ons binnen om onder het genot van een kopje koffie/thee, kennis met ons en onze merken te maken. Een bijzondere modebelevenis in het gezellige winkelhart van Meppel waar niet alleen kennis van mode, materialen en personal styling centraal staan, maar ook onze gastvrijheid.

Bij ANNA FASHION & OUTLET kunt u rekenen op dezelfde uitgebreide service als u gewend bent van Anna Xqlusive. Aan de hand van uw wensen kunnen wij u helpen de stukken uit de collectie te halen die u prachtig zullen staan. Gaat u liever uw eigen gang? Geen probleem - u bent net zowelkom!

Fashion staat voor de nieuwe collectie van merken uit het middensegment, zoals Alix the Label, Josh V, Guess, Maicazz, Zizo en K-Design.

Outlet staat voor merkkleding van onze merken, Marc Cain, Joseph Ribkoff, Yoga Jeans, Luisa Cerano, Riani, Ted Baker en Cavallaro, met hoge kortingen!

Wij raden u dan ook zeker aan om uw bezoek aan Anna Xqlusive te combineren met een bezoekje aan Anna Fashion & Outlet! aan de Woldstraat 13 die zich op loopafstand van Anna Xqlusive bevind.

Alle tekst en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk voorbehouden aan Miss World Nederland®