R

ESTAURANT COLIJN


 
"Als de goddelijke schepper moeite heeft genomen om ons heerlijke en prachtige dingen te eten te geven, dan is het minste wat we kunnen doen dat goed te bereiden en te serveren met een ceremonie."

-Richard Aloserij, Executive Chief Restaurant Colijn

Wij zijn hoofdsponsor van Miss World Nederland

Met liefde hebben wij onze locatie opengesteld voor Miss World Nederland en hun hele team. Wij beseffen als geen ander dat iedere connectie met de juiste mensen in je netwerk een mooie energie oplevert. ​

Restaurant Colijn is een eigentijds en sfeervol restaurant dat centraal gelegen is in Amstelveen met aan de achterzijde een prachtig uitzicht op het Amsterdamse Bos. Restaurant Colijn is verdeeld in 3 verschillende restaurantdelen met elk hun eigen ambiance en uitstraling.

Of het nu gaat om een heerlijke lunch of een uitgebreid diner, het kan allemaal in ons intieme sfeervolle restaurant met open keuken waar de gerechten met een echte Colijn touch worden bereid

Door de perfecte ligging van het ruime en verwarmde terras kunt u de hele dag genieten van de zon en door de heaters, warmtekussens en luifel is het zelf op wat frissere dagen een heerlijke plek om van uw drankje of diner te genieten.

Alle tekst en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk voorbehouden aan Miss World Nederland®