Wie wordt Miss World Nederland 2022?

Het nieuwe seizoen van Miss World Nederland is officieel begonnen wanneer de portret foto's met Lawrence Mooij (Dutchfoto) zijn gemaakt! Deze groep fantastische meiden gaan een mooi traject tegemoet met verschillende challenges, workshops, fotoshoots en nog veel meer. Wie mogen zich over een paar weken officeel finalist noemen voor Miss World Nederland?

Meet the semi-finalists for Miss World Netherlands 2022

20211023- MWN-Hortus-Stenen Bug - Vierkant - 011- HD

Alisha van den Berg


Mijn naam is Alisha van den Berg, ik ben 19 jaar oud en woonachtig in Oosterhout! Mijn Beauty with a Purpose is mentale gezondheidszorg & armoede en mijn motto van het leven is: als je in jezelf geloofd kan je alles bereiken in het leven!
20211023- MWN-Hortus-Stenen Bug - Vierkant - 002- HD

Alissa van der Lei


Hi, ik ben Alissa van der Lei, 20 jaar en ik kom uit Friesland. Mijn Beauty with a Purpose gaat over gender equality.
20211023- MWN-Hortus-Stenen Bug - Vierkant - 017- HD

Amber Koelewijn


Amber Koelwijn, 16 jaar uit Bunschoten-Spakenburg. Beauty with a Purpose: Online pesten.

20211023- MWN-Hortus-Stenen Bug - Vierkant - 028- HD

Chelsea Tjin


Ik ben Chelsea Tjin, ik ben 18 jaar oud en ik kom uit Amsterdam. Mijn Beauty with a Purpose is gericht op het verbeteren van de inhumane omstandigheden van kledingarbeiders in sweatshops. Mijn levensmotto is 'verandering is een kans voor ontwikkeling.'
20211023- MWN-Hortus-Stenen Bug - Vierkant - 021- HD

Cheyenne den Dikkenboer


Ik ben Cheyenne den Dikkenboer, ik ben 24 jaar en kom uit Schiedam. Mijn Beauty with a Purpose is mentale en fysieke gezondheid. Make everyday count!
20211023- MWN-Hortus-Stenen Bug - Vierkant - 027- HD

Chimène Visser


Mijn naam is Chimène Visser, ik ben 22 jaar en kom uit Scheveningen. MIjn Beauty with a Purpose is marine en strand vervuiling.

20211023- MWN-Hortus-Stenen Bug - Vierkant - 023- HD

Danique van Limbeek


Ik ben Danique van Limbeek, 24 jaar oud en kom uit Amsterdam. Naast mijn werk als IT Business Consultant ben ik topsporter karate. Mijn bwap is het creëren van een betere work-life balance voor jongeren en jongvolwassenen. Mijn levensmotto is "Never give up on your goals".
20211023- MWN-Hortus-Stenen Bug - Vierkant - 019- HD

Dounia Belgharbi


Hey allemaal, mijn naam is Dounia Belgharbi en ik ben 20 jaar. Ik woon in Apeldoon en mijn Beauty with a Purpose is body positivity. Ik wil aan iedereen laten zien dat je mooi bent op je eigen manier en dat je jezelf nooit moet veranderen voor of door iemand. Youre beautifull!!
20211023- MWN-Hortus-Stenen Bug - Vierkant - 018- HD

Fabienne van de Pol


Ik ben Fabienne van de Pol, 22 jaar jong en kom uit Putten mooiste plekje van de veluwe. Mijn Beauty with a Purpose is mentale en fysieke gezondheid. En mijn levens motto is "reis want geld keert terug en tijd niet"

20211023- MWN-Hortus-Stenen Bug - Vierkant - 006- HD

Iris van der Mars


Ik ben Iris van der Mars, 26 jaar uit Amsterdam.
20211023- MWN-Hortus-Stenen Bug - Vierkant - 004- HD

Jeany Kühr


Jeany Kühr, 21 jaar uit Den helder. Beauty with a purpose: ik wil mensen graag bewust maken van het feit dat als we zo door gaan op de manier waarop we nu leven, het klimaat nog meer achteruit gaat wat ten koste gaat van onze wereld en alle verschillende diersoorten die dan zullen uitsterven. We moeten zorgen voor een gezonde wereld voor onze volgende generaties.
20211023- MWN-Hortus-Stenen Bug - Vierkant - 007- HD

Liesbeth van der Heide


Hi, mijn naam is Liesbeth ik ben 23 jaar en komt uit Surhuisterveen. Mijn Beauty with a Purpose is geweld.

20211023- MWN-Hortus-Stenen Bug - Vierkant - 009- HD

Linda Jansen


Hi mijn naam is Linda Jansen, ik ben 21 jaar oud en ik woon in Hengelo. Mijn Beaut with a Purpose gaat over eetstoornis en mijn levensmotto is een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.
Ontwerp zonder titel

Linda Koers


Ik ben Linda, 20 jaar oud en ik woon in Delfzijl. Mijn hobby's zijn zwemmen en zingen en voor mijn Beauty with a Purpose wil ik graag eenzame ouderen helpen.
20211023- MWN-Hortus-Stenen Bug - Vierkant - 020- HD

Luca Schalkwijk


Ik ben Luca Schalkwijk, 20 jaar oud en wonend in Pijnacker! Mijn Beauty with a Purpose is empowerment voor jonge meiden en vrouwen. Mijn levensmotto is een dag niet gelachen is een dag niet geleefd! Positive vibes!

20211023- MWN-Hortus-Stenen Bug - Vierkant - 016- HD

Marianne van Bruinnessen


Mijn naam is Marianne van Bruinnessen, 26 jaar en woonachtig in Vlaardingen. Mijn Beauty with a Purpose is om jonge slachtoffers met negatieve gevoelens richting zichzelf (zoals schaamte, woede en schuld) als gevolg van seksueel misbruik bewust te maken dat dit nooit hun schuld is.
20211023- MWN-Hortus-Stenen Bug - Vierkant - 003- HD

Melanie van Lambaart


Hoi lieve allemaal mijn naam is Melanie en ik ben 20 jaar oud. Momenteel woon ik in Leeuwarden in het Noorden van Nederland. Mijn Beauty with a Purpose is milieu & klimaatverandering. Ik wil mijn focus vooral leggen op de fast fashion industrie en wat er echt gebeurd met al het afval. Mijn motto van het leven is: Vertrouw op je hart en laat het lot beslissen
20211023- MWN-Hortus-Stenen Bug - Vierkant - 013- HD

Nakaris Bokshoven


Nakaris Bokshoven, 21 jaar uit Rotterdam. Mijn Beauty with a Purpose is vrede en gerechtigheid.

20211023- MWN-Hortus-Stenen Bug - Vierkant - 015- HD

Nova Cheyen


Ik ben Nova, 16 jaar oud en kom uit Rotterdam. Ik ben model en danseres. Mijn Beauty with a Purpose gaat over straatintimidatie, ik vind het belangrijk dat vrouwen met een veilig gevoel over straat gaan en zich niet lastig gevallen voelen. Every women needs her safety.
20211023- MWN-Hortus-Stenen Bug - Vierkant - 010- HD

Robey Bruins


Ik ben Robey Bruins, 20 jaar en woon in Haaksbergen. Met mijn Beauty with a Purpose project wil ik de jongere vrouwen helpen die erg onzeker zijn geworden door Social Media. Mijn beauty with a pupose is dan ook onzekerheid door Social Media. Ik wil ieder laten weten dat je jezelf nooit moet vergelijken met een ander omdat jij goed bent zoals jij bent. Er bestaat geen picture perfect.
20211023- MWN-Hortus-Stenen Bug - Vierkant - 024- HD

Romy Nelemans


Ik ben Romy Nelemans, 19 jaar en ik kom uit Purmerend. Mijn Beauty with a Purpose is pesten en mijn levens motto is " doe is gek je bent al normaal genoeg!"

20211023- MWN-Hortus-Stenen Bug - Vierkant - 026- HD

Shannon Hoogendoorn


Ik ben Shannon Hoogendoorn, 24 jaar en ik ben woonachtig in Haaksbergen. Voor mijn Beauty with a Purpose heb ik voor de SDG 'Geen armoede' gekozen. Ik wil graag mijn steentje bijdragen voor kinderen die het moeilijk thuis hebben weer kind kunnen en mogen zijn.
20211023- MWN-Hortus-Stenen Bug - Vierkant - 022- HD

Sharina Weckseler


Hallo allemaal! mijn naam is Sharina ik ben een jonge onafhankelijke krachtige vrouw woonachtig in het mooie heuvelland in een stad genaamd Kerkrade van beroep ben ik een haarstylist maar mijn nieuwe doelen zijn mijn bachelor hbo rechten te behalen en hopelijk de titel Miss world Nederland! Mijn beauty with a purpose gaat over dierenwelzijn en in het bijzonder om dieren te adopteren en niet te kopen. Om verwaarloosde dieren een tweede kans geven als mensen falen. Ook helpt het in het proces ​​om broodfok te voorkomen. Mijn levensmotto is "Wees de verandering die je wilt zien in de wereld."
Ontwerp zonder titel

Stella Dorrestein


Mijn naam is Stella Dorrestein, 25 jaar oud uit Haarlem. Mijn Beauty with a Purpose is inzetten voor eenzaamheid onder ouderen. Mijn levensmotto is "het gras is groener... waar je het water geeft!"

20211023- MWN-Hortus-Stenen Bug - Vierkant - 005- HD

Tiarra Kappar


Ik ben Tiarra, 19 jaar en komt uit Heerhugowaard. Mijn Beauty with a Purpose gaat over SDG 16: vrede, gerechtigheid en sterke instellingen.

Alle tekst en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk voorbehouden aan Miss World Nederland®